Szukaj na blogu

WSPÓŁPRACA

Masz ciekawy projekt, w którym mogłabym Cię wesprzeć? Chcesz nawiązać ze mną współpracę? Jestem otwarta na propozycje, oferuję swój czas i doświadczenie w marketingu.

Formy współpracy:
  • fotorelacje z eventów, festiwali, otwarć restauracji czy konferencji prasowych
  • udział w warsztatach, szkoleniach i innych akcjach "okołokulinarnych"
  • product placement
  • testy i recenzje produktów
  • wpisy sponsorowane na blogu
  • posty i reklamy na Facebooku oraz Instagramie
  • współorganizacja konkursów
  • wspieranie lokalnych akcji charytatywnych

To tylko przykładowe formy współpracy, jestem otwarta także na inne, niestandardowe działania. Na pewno rozpatrzę każdą propozycję.

Zainteresowało Cię to, co robię? Napisz do mnie i zróbmy razem coś fajnego! :)

Skorzystaj z formularza kontaktowego lub napisz na kontakt@cookingmonster.pl

______________________________________________________________________________

W 2017 roku mój blog został nominowany w plebiscycie Jemy w Łodzi oraz Głodny.pl na Najlepszy Łódzki Blog Kulinarny - to było dla mnie ogromne wyróżnienie i wspaniała szansa, za którą serdecznie dziękuję!

______________________________________________________________________________ 

  • Bangkok - Lody tajskie - stworzenie własnej kompozycji smakowej lodów, która jest wykorzystywana podczas eventów specjalnych, a także w sprzedaży regularnej.
Smak specjalny - American Pie - jabłka z cynamonem, smaku dopełniają ciastka maślane, a lody posypane są chrupiącymi czipsami z cheddara


Wspieram także lokalne restauracje i lokale gastronomiczne przy otwarciach i premierach nowego menu. Biorę udział w warsztatach i spotkaniach na tematy "okołokulinarne". Wspieram lokalne inicjatywy charytatywne. :)


Miałam okazję degustować dania z menu przygotowanego przez Magdę Klimczak z bloga Dare to cook oraz spróbować egzotycznych koktajli i drinków. Wszystko odbywało się w cudownym i klimatycznym wnętrzu restauracji, która mieści się przy ul. Piotrkowskiej 217.
https://www.facebook.com/pg/cookingmonsterblog/photos/?tab=album&album_id=1654439497919974

Wraz z Dominikiem z bloga Runoholic.pl zorganizowaliśmy zbiórkę i hapenning dla Schroniska dla zwierząt w Zgierzu. Oprócz wielu podarków, które udało nam się zebrać, dzięki dobroci wielu osób, zaprosiliśmy chętnych na spacery i przebieżki z pupilami. Stawiło się bardzo dużo chętnych, akcja okazała się ogromnym sukcesem. Za co bardzo dziękujemy wszystkim zaangażowanym!

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1671671166196807


Mój przepis na pierniko-brownie z batatów znalazł się w e-booku "Legalny przemyt warzyw" Zjem Cię - przepisy pyszne i zdrowe.W środku znajdziesz 10 pysznych i zdrowych przepisów na przekąski, ciacha i inne smakowite kąski.

E-book możecie pobrać bezpłatnie korzystając z linku poniżej:
👉 https://www.subscribepage.com/x2j7y7


https://www.subscribepage.com/x2j7y7

Dzięki PizzaPortal.pl i Jemy w Łodzi, miałam niesamowitą okazję zobaczyć jak wygląda praca zespołu restauracji Vapiano Łódź. Poznałam tajniki robienia pysznej pizzy, smakowitych makaronów i wyśmienitych deserów. Dla miłośniczki włoskiej kuchni to więcej niż spełnienie marzeń. Szef kuchni Vapiano Paweł Lawro to człowiek pełen pasji i ogromnej charyzmy. Warsztaty z nim i managerem Mateuszem Koziakiem to była czysta przyjemność.

W ramach Festiwalu Pizzy organizowałam także konkurs, w którym do wygrania były kody do zrealizowania na portalu PizzaPortal.pl
 
Dzięki uprzejmości Jemy w Łodzi mogłam przetestować też festiwalowe propozycje łódzkich restauracji m.in. Otwarte Drzwi oraz DaVella.
 


Dzięki uprzejmości Jemy w Łodzi i restauracji Bawełna  miałam okazję uczestniczyć w warsztatach barmańskich oraz spróbować dań z nowej wiosennej karty.

Dzięki warsztatom poznałam nieco barmańskich tajników, miałam okazję spróbować zrobionych przez siebie koktajli, zobaczyć jak wędzi się drinki, jak zmieniają one kolor, a także zobaczyć jak proces naturalnej fermentacji owoców, grzybów i innych cudów może wspaniale wpłynąć na kreatywność barmanów.



Dzięki uprzejmości Jemy w Łodzi miałam okazję być ambasadorem Święta Czekolady 2018, podczas którego łódzkie kawiarnie i restauracje prezentowały specjalnie przygotowane z tej okazji desery.

Udało mi się odwiedzić MOTYWY, The Brick Coffee Factory oraz Kawiarnia w Podwyrku.


https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1786324094731513

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1786324094731513

Dzięki zaproszeniu Zapiekarni miałam okazję spróbować propozycji ze śniadaniowego menu - Hello, czyli bagietki, sera, pieczarek, boczku, jajka, szczypiorku i sosu z awokado (w zestawie z kawą lub herbatą do wyboru).

Warto zaznaczyć, że zapiekanki Zapiekarni to nie ociekający tłuszczem fast food, a smakowicie skomponowane propozycje, w których znajdziecie dobrej jakości składniki, które dobrze ze sobą współgrają. Zapiekanki świetnie sprawdzą się nie tylko na śniadanie, ale także w porze lunchu czy obiadu.

Zapiekanki możecie złapać w biegu w punkcie przy Piotrkowskiej 52 lub spotkać się z grupką przyjaciół i wygodnie usiąść w przytulnym lokalu przy Piotrkowskiej 90.

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1786393364724586

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1786393364724586


Miałam okazję uczestniczyć w otwarciu łódzkiej filii restauracji Tel Aviv Urban Food, oficjalnej prezentacji lokalu przez założycielkę marki Malkę Kafkę, a także spróbować ich wegańskich propozycji bliskowschodnich dań.

Na Piotrkowskiej 122 znajdziecie hummus, falafel, szawarmę, pitę i inne smakowite kąski. Mimo to, że na co dzień jestem mięsożercą, to pasuje mi klimat tego miejsca i nieepatowanie #veganonly.

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1791288124235110

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1791288124235110

Podczas festiwalu odwiedziłam restauracje La Vende Bistro oraz Trattoria Italiana w ramach ambasadorskiego tastingu.  

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1797446260285963

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1804426016254654

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1804426016254654
Restaurant Week to niesamowita okazja do odwiedzenia najlepszych restauracji w Twoim mieście i spróbowania 3 wyjątkowych dań - przystawki, dania głównego i deseru - w festiwalowej cenie 49zł!

To wydarzenie ma charakter cykliczny i odbywa się 2 razy do roku. Kolejna edycja już na jesień! :)

Więcej informacji na www.restaurantweek.pl

Dzięki zaproszeniu od restauracji Bawełna miałam okazję uczestniczyć w warsztatach fotografii koktajli organizowanych przez Fundację Via Art.

To cudowne doświadczenie pozwoliło mi poznać tajniki fotografii i chociaż w niewielkim stopniu opanować podstawy, dzięki którym, mam nadzieję, także i fotografowane przeze mnie potrawy zyskają nowego uroku.

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1800496396647616

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1800496396647616

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1800496396647616

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1800496396647616

Zapraszam serdecznie do współpracy! :)

Drukuj

Copyright © 2016 Cooking Monster , Blogger