Masz ciekawy projekt, w którym mogłabym Cię wesprzeć? Chcesz nawiązać ze mną współpracę? Jestem otwarta na propozycje, oferuję swój czas i doświadczenie w marketingu.
Formy współpracy:
- fotorelacje z eventów, festiwali, otwarć restauracji czy konferencji prasowych
- udział w warsztatach, szkoleniach i innych akcjach "okołokulinarnych"
- product placement
- testy i recenzje produktów
- wpisy sponsorowane na blogu
- posty i reklamy na Facebooku oraz Instagramie
- współorganizacja konkursów
- wspieranie lokalnych akcji charytatywnych
To tylko przykładowe formy współpracy, jestem otwarta także na inne, niestandardowe działania. Na pewno rozpatrzę każdą propozycję.
Zainteresowało Cię to, co robię? Napisz do mnie i zróbmy razem coś fajnego! 😉
Skorzystaj z formularza kontaktowego lub napisz na kontakt@cookingmonster.pl
Moje dotychczasowe formy współpracy znajdziesz poniżej. Zapraszam do lektury i współpracy!
Nagrody, wyróżnienia, nominacje:
To było dla mnie ogromne wyróżnienie i wspaniała szansa, za którą serdecznie dziękuję!
Ambasador festiwali i marek:
👉 Ambasador Restaurant Week Polska - 18-30 kwietnia - wiosna 2018
Restaurant Week to niesamowita okazja do odwiedzenia najlepszych restauracji w mieście i spróbowania 3 wyjątkowych dań - przystawki, dania głównego i deseru - w festiwalowej cenie 49zł!
To wydarzenie ma charakter cykliczny i odbywa się 2 razy do roku. Więcej informacji na www.restaurantweek.pl
Odwiedzone restauracje:
La Vende BistroTrattoria Italiana
👉 Ambasador Restaurant Week Polska - 17-31 października - jesień 2018
Odwiedzone restauracje:
Powidok - restauracja autorska
Wall Street BBQ
Róża Wiatrów/Hotel Kasor Resort&SPA
👉 Ambasador Restaurant Week Polska - 3-17 kwietnia - wiosna 2019
Odwiedzone restauracje:
Quale
Stare Kino
Powidok - restauracja autorska
👉 Ambasador łódzkiego Festiwalu Pizzy 2018 organizowanego przez Jemy w Łodzi - luty 2018
Dzięki PizzaPortal.pl i Jemy w Łodzi, miałam niesamowitą okazję zobaczyć jak wygląda praca zespołu restauracji Vapiano Łódź. Poznałam tajniki robienia pysznej pizzy, smakowitych makaronów i
wyśmienitych deserów. Dla miłośniczki włoskiej kuchni to więcej niż
spełnienie marzeń.
W ramach Festiwalu Pizzy organizowałam także konkurs, w którym do wygrania były kody do zrealizowania na portalu PizzaPortal.pl
Odwiedzone restauracje:
DaVella
Otwarte Drzwi
DaVella
Otwarte Drzwi
Dzięki uprzejmości Jemy w Łodzi miałam okazję być ambasadorem Święta Czekolady 2018, podczas którego łódzkie kawiarnie i restauracje prezentowały specjalnie przygotowane z tej okazji desery.
👉 Ambasador łódzkiego Festiwalu Burgerów 2018 organizowanego przez Jemy w Łodzi - 24-31 maja 2018
Odwiedzone restauracje:
Pizzeria Toskania
American steak & burger, Heksagon oraz Sushi w dłoń,
Whiskey in the jar, Rajskie Jadło Bałuty, Szpulka oraz Stekówka - steki i burgery
👉Ambasador Jemy w Łodzi Food Fest 2018 organizowanego przez Jemy w Łodzi - 10-23 września 2018
Dzięki uprzejmości Jemy w Łodzi miałam okazję być ambasadorem Jemy w Łodzi Food Fest 2018, podczas którego restauracje przygotowały ponad 100 dań w ramach tras tematycznych:
- Street Food
- Roślinna kuchnia Bliskiego Wschodu
- Elegancja Francja
- Azjatyckie zupy
- Pierogi świata
- Dekadenckie desery
Odwiedzone restauracje:
Stekówka - Steki i Burgery
MOTYWY
Klubopiwiarnia
👉 Ambasador Ramen Festiwal 2018 organizowanego przez Jemy w Łodzi - 16-25 listopada 2019
Dzięki uprzejmości Jemy w Łodzi miałam okazję być ambasadorem pysznego Festiwalu Ramen, podczas którego restauracje prezentowały najlepsze japońskie wywaru z pysznymi dodatkami.
Odwiedzone restauracje:
Pawilon
👉 Ambasador łódzkiego Festiwalu Pizzy 2019 organizowanego przez Jemy w Łodzi - luty 2019
Odwiedzone restauracje:
Pizzeria Toskania
Solo Pizza Piotrkowska
Otwarte Drzwi
Wydarzenia, warsztaty, akcje charytatywne:
👉 Schronisko Medor w Zgierzu - Akcja Zostań Mikołajem dla zwierzaków - 17 grudnia 2017
Wraz z Dominikiem z bloga Runoholic.pl
zorganizowaliśmy zbiórkę i hapenning dla Schroniska dla zwierząt w
Zgierzu. Oprócz wielu podarków, które udało nam się zebrać, dzięki
dobroci wielu osób, zaprosiliśmy chętnych na spacery i przebieżki z
pupilami. Stawiło się bardzo dużo chętnych, akcja okazała się ogromnym
sukcesem. Za co bardzo dziękujemy wszystkim zaangażowanym!
👉Bawełna x Fundacja Via Art - warsztaty fotografii koktajli - 22 kwietnia 2018
To cudowne doświadczenie pozwoliło mi poznać tajniki fotografii i chociaż w niewielkim stopniu opanować podstawy, dzięki którym, mam nadzieję, także i fotografowane przeze mnie potrawy zyskają nowego uroku.
👉 See Bloggers Łódź 2018 - uczestnik konferencji i warsztatów - 23-24 czerwca 2018
See Bloggers to nie tylko inspirujące wystąpienia, masa produktów, marek i wspaniałych prelegentów. To przede wszystkim ludzie - influencerzy, twórcy, znane twarze.
Genialnie się złożyło, że to wydarzenie odbyło się w mojej kochanej Łodzi, i choć pogoda nie dopisała, to cała Polska mogła zobaczyć jak cudowne jest to miasto!
Ciekawe prelekcje, warsztaty, niesamowita atmosfera i cudowni ludzie - Pascal Brodnicki, Krytyka Kulinarna, Jurek Owsiak, Katarzyna Nosowska, Omenaa Mensah, Katarzyna Bosacka... To tylko część niesamowitych ludzi, których mogłam zobaczyć, poznać, porozmawiać z nimi!
Podczas wydarzenia udało mi się wziąć udział w warsztatach kulinarnych z Pascalem Brodnickim z Tuby Smaku oraz Danielem Brzezińskim z Umami.
Podczas tego słodkiego wieczoru czekały na mnie degustacje wina w połączeniu z różnymi rodzajami czekolady. I tak było mi dane spróbować jak wytrawne czy słodkie wina komponują się z czekoladami o 70% czy 100% zawartości kakao, ale także z wariantami z dodatkiem ostrego imbiru, pikantnego chili, soli morskiej, z dodatkiem masła, whisky czy słodu jęczmiennego, i wielu innych niesamowitych kombinacji smakowych.
Dzięki uprzejmości Klubu Wino oraz Manufaktury Czekolady mogłam zorganizować konkursy dla czytelników bloga.
👉 Pączek Run powered by Runoholic - 2 marca 2019
Wspaniała inicjatywa organizowana przez mojego partnera - towarzyski bieg po pączka bez pomiaru czasu oraz zbiórka darów dla Schroniska Medor w Zgierzu. Mimo chłodu atmosfera była niesamowicie gorąca, w biegu udział wzięło 355 osób w Łodzi oraz 620 osób w całej Polsce podczas biegu virtualnego. Biegacze przekazali dla Schroniska górę darów, za co ogromnie im dziękuję! 💓
Tworzenie przepisów, promocja produktów:
👉 Bangkok - Lody tajskie - czerwiec 2016
Stworzenie własnej kompozycji smakowej lodów, która jest wykorzystywana podczas eventów specjalnych, a także w sprzedaży regularnej.
Smak specjalny - American Pie - jabłka z cynamonem, smaku dopełniają ciastka maślane, a lody
posypane są chrupiącymi czipsami z cheddara
👉 Marka miodów Huzar - wrzesień - grudzień 2018
W ramach współpracy miałam okazję testować produkty, stworzyć przepisy z ich wykorzystaniem, a także zorganizować konkurs dla czytelników bloga.
👉 Marka Devaldano - listopad/grudzień 2018
W ramach współpracy miałam okazję przetestować produkty oraz stworzyć przepis z ich wykorzystaniem.
Wspieram lokalne restauracje, lokale gastronomiczne i kulinarne inicjatywy przy otwarciach i premierach nowego menu:
👉King Kong przedpremierowo - listopad 2017
Miałam okazję degustować dania z menu przygotowanego przez Magdę Klimczak z bloga Dare to cook oraz spróbować egzotycznych koktajli i drinków. Wszystko odbywało się w cudownym i klimatycznym wnętrzu restauracji, która mieści się przy ul. Piotrkowskiej 217.
👉 Bawełna - degustacja dań z wiosennej karty - marzec 2018
Dzięki uprzejmości Jemy w Łodzi i restauracji Bawełna miałam okazję uczestniczyć w warsztatach barmańskich oraz spróbować dań z nowej wiosennej karty.
Dzięki warsztatom poznałam nieco barmańskich tajników,
miałam okazję spróbować zrobionych przez siebie koktajli, zobaczyć jak
wędzi się drinki, jak zmieniają one kolor, a także zobaczyć jak proces
naturalnej fermentacji owoców, grzybów i innych cudów może wspaniale
wpłynąć na kreatywność barmanów.
👉 Zapiekarnia - degustacja propozycji śniadaniowej zapieksy - kwiecień 2018
Dzięki zaproszeniu Zapiekarni miałam okazję spróbować propozycji ze śniadaniowego menu - Hello,
czyli bagietki, sera, pieczarek, boczku, jajka, szczypiorku i sosu z
awokado (w zestawie z kawą lub herbatą do wyboru).
👉Tel Aviv Urban Food przedpremierowo - kwiecień 2018
👉 Dzień Dobry Caffe - degustacja dań z nowego menu - maj 2018
Wraz z Runoholiciem mieliśmy ogromną przyjemność degustować dania z nowej karty sezonowej przygotowanej przez pełnego energii szefa kuchni Stekówka - Steki i Burgery.
👉 Stekówka - degustacja dań z jesiennej karty sezonowej - październik 2018
👉 Stacja Street Food x Viet Street Food - degustacja nowych dań kuchni wietnamskiej - październik 2018
👉 Restauracja U Kretschmera/Hotel Tobaco - degustacja dań z nowej karty sezonowej - październik 2018
Dzięki zaproszeniu mogłam spróbować dań z nowej karty sezonowej przygotowanych przez nową szefową kuchni Anetę Wiśniewską.
Dzięki zaproszeniu Jemy w Łodzi oraz Restauracji Galicja Manufaktura miałam okazję spełnić swoje kolejne kulinarne marzenia! Udało mi się zjeść niezwykłą kolację w towarzystwie mistrza Roberta Makłowicza, który z pasją opowiadał o jedzeniu i winie.
👉 Pittu Pittu - listopad 2018
Dzięki zaproszeniu właścicieli lokalu mogłam spróbować wybornych dań z karty, czyli kanadyjskiego przysmaku poutine, soczystych burgerów czy rozpływających się w ustach żeberek.
👉 Nie Lada Restobar - marzec 2019
Dzięki zaproszeniu Klaudii Budny, finalistki IV edycji Masterchef Polska, mogłam spróbować dań, które już wkrótce pojawią się w menu i wspaniale spędzić czas w gronie innych amatorów dobrej kuchni.
Inne:
Publikacja przepisu w E-booku "Legalny przemyt warzyw"
Mój przepis na pierniko-brownie z batatów znalazł się w e-booku "Legalny przemyt warzyw" Zjem Cię - przepisy pyszne i zdrowe.W środku znajdziesz 10 pysznych i zdrowych przepisów na przekąski, ciacha i inne smakowite kąski.
E-book można pobrać bezpłatnie korzystając z linku poniżej:
👉 https://www.subscribepage.com/x2j7y7
E-book można pobrać bezpłatnie korzystając z linku poniżej:
👉 https://