WSPÓŁPRACA

Masz ciekawy projekt, w którym mogłabym Cię wesprzeć? Chcesz nawiązać ze mną współpracę? Jestem otwarta na propozycje, oferuję swój czas i doświadczenie w marketingu.

Formy współpracy:
  • fotorelacje z eventów, festiwali, otwarć restauracji czy konferencji prasowych
  • udział w warsztatach, szkoleniach i innych akcjach "okołokulinarnych"
  • product placement
  • testy i recenzje produktów
  • wpisy sponsorowane na blogu
  • posty i reklamy na Facebooku oraz Instagramie
  • współorganizacja konkursów
  • wspieranie lokalnych akcji charytatywnych
To tylko przykładowe formy współpracy, jestem otwarta także na inne, niestandardowe działania. Na pewno rozpatrzę każdą propozycję.

Zainteresowało Cię to, co robię? Napisz do mnie i zróbmy razem coś fajnego! 😉


Moje dotychczasowe formy współpracy znajdziesz poniżej. Zapraszam do lektury i współpracy!


Nagrody, wyróżnienia, nominacje:

To było dla mnie ogromne wyróżnienie i wspaniała szansa, za którą serdecznie dziękuję!


Ambasador festiwali i marek:

👉 Ambasador Restaurant Week Polska - 18-30 kwietnia - wiosna 2018

Restaurant Week to niesamowita okazja do odwiedzenia najlepszych restauracji w mieście i spróbowania 3 wyjątkowych dań - przystawki, dania głównego i deseru - w festiwalowej cenie 49zł!

To wydarzenie ma charakter cykliczny i odbywa się 2 razy do roku. Więcej informacji na www.restaurantweek.pl

Odwiedzone restauracje:
La Vende Bistro
Trattoria Italiana

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1797446260285963
 
👉 Ambasador Restaurant Week Polska - 17-31 października - jesień 2018

Odwiedzone restauracje:
Powidok - restauracja autorska
Wall Street BBQ
Róża Wiatrów/Hotel Kasor Resort&SPA


👉 Ambasador Restaurant Week Polska - 3-17 kwietnia - wiosna 2019

Odwiedzone restauracje:
Quale
Stare Kino
Powidok - restauracja autorska


👉 Ambasador łódzkiego Festiwalu Pizzy 2018 organizowanego przez Jemy w Łodzi - luty 2018

Dzięki PizzaPortal.pl i Jemy w Łodzi, miałam niesamowitą okazję zobaczyć jak wygląda praca zespołu restauracji Vapiano Łódź. Poznałam tajniki robienia pysznej pizzy, smakowitych makaronów i wyśmienitych deserów. Dla miłośniczki włoskiej kuchni to więcej niż spełnienie marzeń.

W ramach Festiwalu Pizzy organizowałam także konkurs, w którym do wygrania były kody do zrealizowania na portalu PizzaPortal.pl
 
Odwiedzone restauracje:
DaVella
Otwarte Drzwi

👉 Ambasador łódzkiego Święta Czekolady 2018 organizowanego przez Jemy w Łodzi - 6-15 kwietnia 2018

Dzięki uprzejmości Jemy w Łodzi miałam okazję być ambasadorem Święta Czekolady 2018, podczas którego łódzkie kawiarnie i restauracje prezentowały specjalnie przygotowane z tej okazji desery.


👉 Ambasador łódzkiego Festiwalu Burgerów 2018 organizowanego przez Jemy w Łodzi - 24-31 maja 2018 

Dzięki uprzejmości Jemy w Łodzi miałam okazję być ambasadorem Festiwalu Burgerów 2018, podczas którego łódzkie restauracje prezentowały specjalnie przygotowane z tej okazji burgery.

Odwiedzone restauracje:
Pizzeria Toskania
American steak & burger, Heksagon oraz Sushi w dłoń,
Whiskey in the jar, Rajskie Jadło Bałuty, Szpulka oraz Stekówka - steki i burgery 

  
👉Ambasador Jemy w Łodzi Food Fest 2018 organizowanego przez Jemy w Łodzi - 10-23 września 2018 

Dzięki uprzejmości Jemy w Łodzi miałam okazję być ambasadorem Jemy w Łodzi Food Fest 2018, podczas którego restauracje przygotowały ponad 100 dań w ramach tras tematycznych:
  • Street Food
  • Roślinna kuchnia Bliskiego Wschodu
  • Elegancja Francja
  • Azjatyckie zupy
  • Pierogi świata
  • Dekadenckie desery

Odwiedzone restauracje:
Stekówka - Steki i Burgery
MOTYWY
Klubopiwiarnia

👉 Ambasador Ramen Festiwal 2018 organizowanego przez Jemy w Łodzi - 16-25 listopada 2019

Dzięki uprzejmości Jemy w Łodzi miałam okazję być ambasadorem pysznego Festiwalu Ramen, podczas którego restauracje prezentowały najlepsze japońskie wywaru z pysznymi dodatkami.

Odwiedzone restauracje:
Pawilon

👉 Ambasador łódzkiego Festiwalu Pizzy 2019 organizowanego przez Jemy w Łodzi - luty 2019

Odwiedzone restauracje:
Pizzeria Toskania
Solo Pizza Piotrkowska
Otwarte Drzwi



Wydarzenia, warsztaty, akcje charytatywne:


Wraz z Dominikiem z bloga Runoholic.pl zorganizowaliśmy zbiórkę i hapenning dla Schroniska dla zwierząt w Zgierzu. Oprócz wielu podarków, które udało nam się zebrać, dzięki dobroci wielu osób, zaprosiliśmy chętnych na spacery i przebieżki z pupilami. Stawiło się bardzo dużo chętnych, akcja okazała się ogromnym sukcesem. Za co bardzo dziękujemy wszystkim zaangażowanym!

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1671671166196807


Dzięki zaproszeniu od restauracji Bawełna miałam okazję uczestniczyć w warsztatach fotografii koktajli organizowanych przez Fundację Via Art.

To cudowne doświadczenie pozwoliło mi poznać tajniki fotografii i chociaż w niewielkim stopniu opanować podstawy, dzięki którym, mam nadzieję, także i fotografowane przeze mnie potrawy zyskają nowego uroku.

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1800496396647616



See Bloggers to nie tylko inspirujące wystąpienia, masa produktów, marek i wspaniałych prelegentów. To przede wszystkim ludzie - influencerzy, twórcy, znane twarze.

Genialnie się złożyło, że to wydarzenie odbyło się w mojej kochanej Łodzi, i choć pogoda nie dopisała, to cała Polska mogła zobaczyć jak cudowne jest to miasto!

Ciekawe prelekcje, warsztaty, niesamowita atmosfera i cudowni ludzie - Pascal Brodnicki, Krytyka Kulinarna, Jurek Owsiak, Katarzyna Nosowska, Omenaa Mensah, Katarzyna Bosacka... To tylko część niesamowitych ludzi, których mogłam zobaczyć, poznać, porozmawiać z nimi!


Podczas wydarzenia udało mi się wziąć udział w warsztatach kulinarnych z Pascalem Brodnickim z Tuby Smaku oraz Danielem Brzezińskim z Umami.



Podczas tego słodkiego wieczoru czekały na mnie degustacje wina w połączeniu z różnymi rodzajami czekolady. I tak było mi dane spróbować jak wytrawne czy słodkie wina komponują się z czekoladami o 70% czy 100% zawartości kakao, ale także z wariantami z dodatkiem ostrego imbiru, pikantnego chili, soli morskiej, z dodatkiem masła, whisky czy słodu jęczmiennego, i wielu innych niesamowitych kombinacji smakowych.

Dzięki uprzejmości Klubu Wino oraz Manufaktury Czekolady mogłam zorganizować konkursy dla czytelników bloga.

 👉 Pączek Run powered by Runoholic - 2 marca 2019

Wspaniała inicjatywa organizowana przez mojego partnera - towarzyski bieg po pączka bez pomiaru czasu oraz zbiórka darów dla Schroniska Medor w Zgierzu. Mimo chłodu atmosfera była niesamowicie gorąca, w biegu udział wzięło 355 osób w Łodzi oraz 620 osób w całej Polsce podczas biegu virtualnego. Biegacze przekazali dla Schroniska górę darów, za co ogromnie im dziękuję! 💓


Tworzenie przepisów, promocja produktów:

👉 Bangkok - Lody tajskie - czerwiec 2016

Stworzenie własnej kompozycji smakowej lodów, która jest wykorzystywana podczas eventów specjalnych, a także w sprzedaży regularnej.
Smak specjalny - American Pie - jabłka z cynamonem, smaku dopełniają ciastka maślane, a lody posypane są chrupiącymi czipsami z cheddara


👉 Marka miodów Huzar - wrzesień - grudzień 2018

W ramach współpracy miałam okazję testować produkty, stworzyć przepisy z ich wykorzystaniem, a także zorganizować konkurs dla czytelników bloga.


👉 Marka Devaldano - listopad/grudzień 2018

W ramach współpracy miałam okazję przetestować produkty oraz stworzyć przepis z ich wykorzystaniem.



Wspieram lokalne restauracje, lokale gastronomiczne i kulinarne inicjatywy przy otwarciach i premierach nowego menu:

👉King Kong przedpremierowo - listopad 2017
Miałam okazję degustować dania z menu przygotowanego przez Magdę Klimczak z bloga Dare to cook oraz spróbować egzotycznych koktajli i drinków. Wszystko odbywało się w cudownym i klimatycznym wnętrzu restauracji, która mieści się przy ul. Piotrkowskiej 217.

Dzięki uprzejmości Jemy w Łodzi i restauracji Bawełna  miałam okazję uczestniczyć w warsztatach barmańskich oraz spróbować dań z nowej wiosennej karty.

Dzięki warsztatom poznałam nieco barmańskich tajników, miałam okazję spróbować zrobionych przez siebie koktajli, zobaczyć jak wędzi się drinki, jak zmieniają one kolor, a także zobaczyć jak proces naturalnej fermentacji owoców, grzybów i innych cudów może wspaniale wpłynąć na kreatywność barmanów.

Dzięki zaproszeniu Zapiekarni miałam okazję spróbować propozycji ze śniadaniowego menu - Hello, czyli bagietki, sera, pieczarek, boczku, jajka, szczypiorku i sosu z awokado (w zestawie z kawą lub herbatą do wyboru).

https://www.facebook.com/cookingmonsterblog/posts/1786393364724586

Miałam okazję uczestniczyć w otwarciu łódzkiej filii restauracji Tel Aviv Urban Food, oficjalnej prezentacji lokalu przez założycielkę marki Malkę Kafkę, a także spróbować ich wegańskich propozycji bliskowschodnich dań.
W przemiłym towarzystwie miałam okazję spróbować pyszności przygotowanych przez zdolnego szefa kuchni i nie mniej zdolny zespół, który mu w tym pomagał.

 

Wraz z Runoholiciem mieliśmy ogromną przyjemność degustować dania z nowej karty sezonowej przygotowanej przez pełnego energii szefa kuchni Stekówka - Steki i Burgery.


Wraz z Runoholic mieliśmy ogromną przyjemność ponownie degustować dania z nowej karty sezonowej, tym razem w jesiennej odsłonie, w Stekówka - Steki i Burgery.

Dzięki zaproszeniu na degustację było mi dane kulinarnie zwiedzić Wietnam, dzięki nowym propozycjom w karcie Stacji Street Food, które powstały przy współpracy z Viet Street Food.

👉 Restauracja U Kretschmera/Hotel Tobaco - degustacja dań z nowej karty sezonowej - październik 2018

Dzięki zaproszeniu mogłam spróbować dań z nowej karty sezonowej przygotowanych przez nową szefową kuchni Anetę Wiśniewską.

👉 Restauracja Galicja Manufaktura - Smaki Galicji - Kolacja degustacyjna z Robertem Makłowiczem - październik 2018

Dzięki zaproszeniu Jemy w Łodzi oraz Restauracji Galicja Manufaktura miałam okazję spełnić swoje kolejne kulinarne marzenia! Udało mi się zjeść niezwykłą kolację w towarzystwie mistrza Roberta Makłowicza, który z pasją opowiadał o jedzeniu i winie.


👉 Pittu Pittu - listopad 2018

Dzięki zaproszeniu właścicieli lokalu mogłam spróbować wybornych dań z karty, czyli kanadyjskiego przysmaku poutine, soczystych burgerów czy rozpływających się w ustach żeberek.

👉 Nie Lada Restobar - marzec 2019

Dzięki zaproszeniu Klaudii Budny, finalistki IV edycji Masterchef Polska, mogłam spróbować dań, które już wkrótce pojawią się w menu i wspaniale spędzić czas w gronie innych amatorów dobrej kuchni.



Inne:

Publikacja przepisu w E-booku "Legalny przemyt warzyw"

Mój przepis na pierniko-brownie z batatów znalazł się w e-booku "Legalny przemyt warzyw" Zjem Cię - przepisy pyszne i zdrowe.W środku znajdziesz 10 pysznych i zdrowych przepisów na przekąski, ciacha i inne smakowite kąski.

E-book można pobrać bezpłatnie korzystając z linku poniżej:
👉 https://www.subscribepage.com/x2j7y7

 
https://www.subscribepage.com/x2j7y7
Copyright © 2016 Cooking Monster , Blogger